ENGLISH
                                                                                                                                                   English
          
Aνιχνευτές μετάλλων, χρυσου, γεωφυσικα, Aνιχνευτές αποστασεων  

Για ενημέρωση των προϊόντων μας εγγραφείτε στο Newsletter

                                                      
 HUNTER PRO
MPX DIGITAL
VIKING 5
VIKING 6
VIKING VK 40
QUEST Q20
QUEST Q40
QUEST PRO
C.SCOPE 440 XD
C.SCOPE 770 XD
C.SCOPE 990 XD
C.SCOPE 1220 XD
C.SCOPE CS4MXi νέο!
C.SCOPE CS6MXi νέο!
C.SCOPE R1
C.SCOPE 9000 HPX II
XP ADX 150 v4

XP ADVENTIS 2
XP GMAXX II
XP GOLD MAXX POWER
XP DEUS νέο!


SUPER PROBE
PULSE STAR II PRO
LORENZ DEEPMAX X5
LORENZ DEEPMAX X6
LORENZ DEEPMAX Z1 νέο!

 †


ICON DATA


PINPOINT PROBE
EMD 300
XP PINPOINTER MI-6


DETEKNIX SCUBA TECTOR
AQUAPULSE AQ1B
SURFER PRO


MAGNASMART UMP MAGNASMART


QUATROFORCE
GEO EXAMINER
PRO-ACCUMASTER digital
PRO-ACCUMASTER VII


RAYFINDER
X-FINDER
SPECTRA
ELIMINATOR Ε-120
ΚΙΤ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ
ΒΕΡΓΕΣ Γ & ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ


APOLLO ΒΕΡΓΕΣ
NEMESIS ΒΕΡΓΕΣ
MINI TITAN ΕΚΚΡΕΜΕΣ
ISIS ΕΚΚΡΕΜΕΣ
ΒΕΡΓΕΣ Γ
OMNIA ΕΚΚΡΕΜΕΣ
ΤΙΤΑΝ ΕΚΚΡΕΜΕΣ
LYDIA EΚΚΡΕΜΕΣ
CRONOS ΕΚΚΡΕΜΕΣ
SIRIOS ΕΚΚΡΕΜΕΣ
ANDERSON UDR
ANDERSON UAR
ANDERSON PMR
ANDERSON PMR II
ANDERSON PMR III


MD 300
C.SCOPE METAL LOCATOR
C.SCOPE SD100


CABLE AVOIDANCE TOOL


ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΒΙΒΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Video

   Αρχική -> Aνιχνευτές παλμικής επαγωγής -> Lorenz DEEPMAX Z1 νέο!

LORENZ DEEPMAX Z1 νέο!

Τιμή: 5300 € ( κιτ πλαίσιο 1μ. Χ 1μ. & δίσκος 35 εκ. DD )
1200 € ( καταγραφέας δεδομένων USB με GPS & πρόγραμμα απεικόνισης Surfer 11 )
   

 

  LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Περιγραφή
Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 αντιπροσωπεύουν τη νεότερη εξέλιξη στους παλμικούς ανιχνευτές με απόρριψη μεταλλευμάτων-πετρώματος.

Είναι οι πλέον σταθερής λειτουργίας και μεγάλης ευαισθησίας ανιχνευτές μετάλλων στο είδος τους. Τα LORENZ DEEPMAX Z1 είναι αποτέλεσμα πολλών ετών εξέλιξης και έρευνας. Για τους νέους ανιχνευτές DEEPMAX Z1, εργαστήκαμε συστηματικά, ειδικά για βελτιωμένη αναγνώριση μετάλλων και αυτόματη ρύθμιση – απόρριψη μεταλλεύματος εδάφους.

Η λειτουργία της παλμικής απόρριψης εδάφους (Pulse Ground Balancing System - GBS) είναι ιδανική για έρευνα σε μεγάλο βάθος. Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 έχουν απόδοση ανεπηρέαστη από αλατόνερο, την πλειοψηφία των μεταλλευμάτων εδάφους και αλλαγές θερμοκρασίας. Ειδικά σχεδιασμένα ηλεκτρονικά εξαρτήματα ακυρώνουν τα ψευδή σήματα του εδάφους, παρουσιάζοντας σταθερά σήματα από τα μεταλλικά αντικείμενα. Τα LORENZ DEEPMAX Z1 είναι αξιόπιστα εργαλεία για έρευνα σε μεγάλα βάθη ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες περιβάλλοντος.
Ο νέος σχεδιασμός του ηλεκτρονικού κυκλώματος τους, ξεπερνά τα παράσιτα από ηλεκτροφόρα καλώδια, πυλώνες, και με την ισχυρή παλμική τεχνολογία του παράγει σήματα ακριβείας για να ανιχνεύσει σε μεγάλο βάθος.

Τα LORENZ DEEPMAX Z1 είναι ένας εξειδικευμένοι ανιχνευτές μετάλλων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένοι για χρήση με μικρές και μεγάλες κεφαλές. Τα μεγάλα πλαίσια τους, βγάζουν εξαιρετικά βάθη για μεγάλα αντικείμενα λόγω του δυνατού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που παράγουν. Οι δίσκοι τους, προτιμούνται για έρευνα μικρών αντικειμένων όπως νομίσματα μεμονωμένα ή για επικέντρωση στόχου που ανιχνεύθηκε με το πλαίσιο προηγουμένως.

Οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνεύουν σε μεγάλη ακτίνα τα ευγενή μέταλλα. Με πολύ απλή λειτουργία μέσω της οθόνης υγρών κρυστάλλων και με λίγα κουμπιά. Ταυτόχρονα αυτοί οι ανιχνευτές μετάλλων προσφέρουν χαρακτηριστικά που είναι νέα για παλμικούς ανιχνευτές μετάλλων. Ηλεκτρονικά μέρη με ποιότητα και ειδικά σχεδιασμένο κύκλωμα αποδίδουν σε ευκολία χειρισμού και ευαισθησία ανίχνευσης.
 
LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων – Θεωρία λειτουργίας
 
Οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 βασίζονται σε παλμική λειτουργία χωρίς όμως απαίτηση για κίνηση «πέρα-δώθε» στις κεφαλές τους, και με απόρριψη μεταλλεύματος εδάφους. Κοφτοί και έντονοι ηλεκτρικοί παλμοί εκπέμπονται από τη κεφαλή σαν πρώτη φάση. Αυτοί οι παλμοί δημιουργούν επαγωγικά πεδία σε αγώγιμα υλικά όπως πχ. τα μεταλλικά αντικείμενα.

Τα επαγωγικά πεδία διατηρούνται στα μεταλλικά αντικείμενα και σβήνουν όταν πάψει να εκπέμπει η κεφαλή. Έτσι μπορούμε να τα ανιχνεύσουμε κατά τη διάρκεια του χρόνου της λήψης, μέσω της ίδιας κεφαλής η οποία τώρα θα δουλέψει σαν δέκτης.

Ένα πολυσύνθετο ηλεκτρονικό κύκλωμα θα ανιχνεύσει της μικρό-αλλαγές του ρεύματος και θα τις διαχωρίσει από τα παράσιτα που λαμβάνονται. Το σήμα θα ενισχυθεί για να οδηγηθεί στον ήχο, με μεταβαλλόμενες συχνότητες (VCO), και το ηχητικό σήμα παρουσιάζεται από το μεγάφωνο ή τα ακουστικά όταν το μεταλλικό αντικείμενο είναι μέσα στα όρια του πεδίου της κεφαλής.
Τα επαγωγικά πεδία που δημιουργούνται σε ένα μεταλλικό αντικείμενο όταν τα χτυπά το παλμικό πεδίο του ανιχνευτή, σβήνουν σε διαφορετικό χρόνο ανάλογα το είδος του μετάλλου ( αγωγιμότητα ). Έτσι λειτουργεί και το κύκλωμα αναγνώρισης μετάλλων, φανερώνοντας δηλαδή το χρόνο καθυστέρησης για τα επαγωγικά πεδία που λαμβάνει, ανά κάθε περίοδο.

Επιπλέον δουλεύει και η ένδειξη « ευγενές / ή μη- ευγενές μέταλλο» όταν συνδέονται κεφαλές double D ( DD ). Αυτό δίνει περισσότερη πληροφόρηση για το πιθανό είδος μετάλλου που εντοπίστηκε όπως και ο ήχος που παράγεται, έχει επιλογές για να βγάζει διαφορετικούς τόνους ανάλογα το κάθε μέταλλο, για αναγνώριση, ή για ακριβή εντοπισμό της θέσης και του μεγέθους του στόχου .

LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων – Πλεονεκτήματα
  Η παλμική λειτουργία απόρριψης εδάφους GBS έχει το πλεονέκτημα να χρησιμοποιεί μεγάλης διαμέτρου κεφαλές και μεγάλη δύναμη εκπομπής. Απαραίτητα για έρευνα σε βάθος. Κεφαλές καλωδίου στερεωμένες σε πλαίσιο διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων μπορούν να συνδεθούν στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 χωρίς ρυθμίσεις.

Ένα ειδικό κύκλωμα προσαρμογής προστέθηκε στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 για να δέχεται τις διαφορετικές κεφαλές αυτόματα. Εξασφαλίζει έτσι το μέγιστο δυνατό βάθος για κάθε κεφαλή που συνδέθηκε. Αυξάνοντας το μέγεθος της κεφαλής, αυξάνουμε και την ευαισθησία - βάθος σε μεγάλα αντικείμενα επίσης.

Ταυτόχρονα τα σήματα απο μικρά αντικείμενα χάνονται. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ζητάμε μεγάλα αντικείμενα ενώ θέλουμε να απορρίψουμε τα επιφανειακά σκουπιδάκια. Τα μεγάλα πηνία προσφέρουν πολύ μεγάλο βάθος και κάλυψη εδάφους.
Ακόμη και σε δύσκολα εδάφη με μαγνητικά οξείδια σιδήρου οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 προσφέρουν εξαιρετικά βάθη για ευγενή και μη μεταλλικά αντικείμενα αφού χρησιμοποιήσουμε την απόρριψη εδάφους. Τα άλλα μηχανήματα πάσχουν από «επίδραση εδάφους» που μειώνει το βάθος στο έδαφος.
Το LORENZ DEEPMAX Z1 θα ανιχνεύει αντικείμενα στα ίδια βάθη στους περισσότερους τύπους εδαφών ή και σε δοκιμές «στον αέρα». Η υψηλή ευαισθησία του LORENZ DEEPMAX Z1 στα ευγενή μεταλλικά αντικείμενα όπως χρυσός, ασήμι και χαλκός, μαζί με τη νέα ανάλυση στόχου, κάνουν αυτό τον ανιχνευτή ένα αξεπέραστο μηχάνημα για πολλές διαφορετικές εφαρμογές ανίχνευσης.
Το LORENZ DEEPMAX Z1 βγάζει ενδείξεις στην οθόνη για κάθε μέταλλο που εντοπίζει. Η αγωγιμότητα του στόχου παράγει έναν αριθμό μεταξύ 000 και 099, βοηθώντας να διαχωρίσουμε τα μεταλλικά αντικείμενα.

Το κύκλωμα του διαχωρισμού μόνον σε ορισμένες περιπτώσεις επηρεάζεται από το μέγεθος του μεταλλικού αντικειμένου, έτσι διαχωρίζει τα μικρά νομίσματα εξίσου καλά με τα μεγάλα μέταλλα. Το LORENZ DEEPMAX Z1 προσφέρει επίσης μία βελτιωμένη ανάλυση στόχου σιδηρούχου / μη σιδηρούχου, που λειτουργεί πολύ καλύτερα σε δύσκολα εδάφη σε συνδυασμό με τους δίσκους DD των 26 εκ. και 35 εκ.. Ο ανιχνευτής επίσης βγάζει ήχο από το μεγάφωνο ή τα ακουστικά. Τα βάθη ανίχνευσης που επιτυγχάνονται σε δοκιμές «στον αέρα» είναι σχεδόν τα ίδια σε πολλούς τύπους εδαφών, και γι’αυτό αισθητά ανώτερα από τους άλλους ανιχνευτές μετάλλων παλμικής επαγωγής ή VLF.

LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Εφαρμογές
Το LORENZ DEEPMAX Z1 εξελίχθηκε για επαγγελματικές εφαρμογές έρευνας και εντοπισμού μετάλλων.
Μία ποικιλία κεφαλών – πηνίων μπορούν να συνδεθούν στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1. Οι μεγάλες περιοχές μπορούν να ερευνηθούν αποδοτικότερα ειδικά με πηνία πλαισίου. Αλατόνερο και οι περισσότεροι τύποι εδαφών, αλλαγές θερμοκρασίας, έχουν ελάχιστη επίδραση στο βάθος ανίχνευσης του LORENZ DEEPMAX Z1. Είναι δυνατό να απορριφθούν κάποια μη επιθυμητά αντικείμενα όπως καρφιά, σίδηρος, λεπτά φύλλα ή να αναγνωριστούν σαν μικρά άχρηστα ενώ ερευνούμε για μεγαλύτερα και βαθύτερα αντικείμενα. Δουλεύοντας με τις μικρές κεφαλές το DEEPMAX Z1 είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για έρευνα μικρών αντικειμένων βαθιά στο έδαφος.

LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Χαρακτηριστικά
  Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 σχεδιάστηκαν με πολλά πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένης της υψηλής ευαισθησίας και σταθερότητας μαζί με ευκολία χειρισμού. Τα κουμπιά μειώθηκαν και οι ανιχνευτές ρυθμίστηκαν εργοστασιακά για να εγγυηθούν τα καλύτερα αποτελέσματα στην έρευνα.

Υψηλή ευαισθησία για όλα τα είδη μετάλλων
Σταθερή λειτουργία σε εδάφη με μετάλλευμα ή άλατα με παλμικό σύστημα εξισορρόπησης εδάφους
Αξιόπιστη / απλή λειτουργία με λίγα κουμπιά και ενδείξεις στην οθόνη. Ακριβής επικέντρωση στόχου και με τις μεγάλες κεφαλές πλαισίου. Εύκολη και αποδοτική έρευνα μεγάλων περιοχών
Γεροδεμένη, ποιοτική κατασκευή και κονσόλα προστατευμένη από υγρασία και σκόνη
Μία ποικιλία κεφαλών έρευνας παρέχεται για διαφορετικούς σκοπούς ανίχνευσης
Αυτόματη αναγνώριση των διαφορετικών μεγεθών και ειδών κεφαλών
Τα μικρά άχρηστα μεταλλικά αντικείμενα μπορούν είτε να αναγνωρισθούν ή να απορριφθούν
Γρήγορη ταχύτητα αντίδρασης στο ήχο με διαφορετικές επιλογές τόνων διαχωρισμού μετάλλων
Λογαριθμικός ήχος και μπάρα έντασης σήματος για βάθος στόχου και εύκολη επικέντρωση
Έλεγχος μπαταρίας οπτικά και ηχητικά
Ρυθμισμένος, στατικός (χωρίς απαίτηση κίνησης κεφαλής) διαχωρισμός στόχου με αριθμούς αγωγιμότητας μετάλλου
Βελτιωμένη διάκριση σιδηρούχου / μη σιδηρούχου μετάλλου στην οθόνη
Ρυθμιζόμενο με ακρίβεια ηχητικό κατώφλι
Σταθερή στατική λειτουργία (οπτικά και ηχητικά)
Αδιάβροχες κεφαλές έρευνας ( δίσκοι και πλαίσια )
Ανταλλακτικό πακέτο μπαταρίας NIMH ξηρών στοιχείων για παγκόσμια λειτουργία
Ταχυφορτιστής για παγκόσμια λειτουργία 90-265V AC/ 50-60Hz
Φορτιστής αυτοκινήτου για 10-30V DC παρέχεται προαιρετικά
Επιλογές για Συχνότητες και Φίλτρα που ακυρώνουν ηλεκτρομαγνητικά παράσιτα
Αυτόματη επαναφορά της ρύθμισης εδάφους
Προγράμματα DEL και ρυθμίσεις ευαισθησίας για απόρριψη μικρών αντικειμένων και εύκολη επικέντρωση
Εξαιρετικά βάθη ανίχνευσης για τα πολύ μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα
Εξειδικευμένο στο χρυσό και βελτιωμένο βάθος για μέταλλα χαμηλής αγωγιμότητας
Κύκλωμα εκμηδενισμού των παρεμβολών από συχνότητες για λειτουργία σε αστικές περιοχές
Υψηλή κλιμάκωση των δυνατών σημάτων εδάφους και επικέντρωση
Βελτιωμένη απόδοση για ανίχνευση μικρών αντικειμένων, πχ. νομίσματα ή άλλα μη σιδηρούχα αντικείμενα
Μονά ή διπλά, επαγωγικά ή και διασταυρωμένα πηνία μπορούν να χρησιμοποιηθούν
Πολυδιακόπτης αισθητήρα ( Multi sensor trigger - MST) με πολλά πηνία έρευνας που λειτουργούν ταυτόχρονα χωρίς παρεμβολές το ένα από το άλλο. Ρωτήστε μας για πληροφορίες
Απλουστευμένη λειτουργία καταγραφέα δεδομένων, που λειτουργεί με επιπρόσθετο λογισμικό και μηχανισμό για να παράγει 6 εικόνες δισδιάστατες, και 6 τρισδιάστατους χάρτες από την έρευνα. Ο κάθε χάρτης είναι διαφορετικός ανάλογα τη μέθοδο ηλεκτρονικής ανάλυσης του, έτσι μπορεί να προσδιορίσει το πιθανό είδος του μεταλλικού αντικειμένου που είναι θαμμένο.
Πληροφόρηση GPS των μέτρων σάρωσης, γραμμής σάρωσης, αριθμού αρχείου καταγραφής και πυξίδας διόρθωσης κατεύθυνσης, τα οποία διευκολύνουν τη χρήση του καταγραφέα.
Νέο κύκλωμα έρευνας με νέες λειτουργίες
Μπάρα έντασης σήματος, αναγνώριση αγωγιμότητας μετάλλου, εικονίδια ευγενούς / μη ευγενούς, κατάσταση μπαταρίας και όλες οι ρυθμίσεις του προγράμματος παρουσιάζονται ταυτόχρονα σε μια ευανάγνωστη οθόνη LCD
Χρώμα στόχου
Ένδειξη οθόνης 00-99 (χωρίς καταγραφέα)
Μεταλλικό αντικείμενο που αναλογεί
μωβ
όχι ένδειξη / ουδέτερο
όχι μέταλλο ή ασθενές σήμα
μπλε
00-10
μικρό ευγενές μέταλλο
πράσινο
15-40
μικρό σίδηρο / καρφί
κίτρινο
45-60
σιδερένιο αντικείμενο
πορτοκαλί
65-75
μεσαία ευγενή μέταλλα
κόκκινο
80-99
μεγάλα ευγενή μέταλλα
LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων – Κιτ καταγραφέα δεδομένων μηχανισμός / λογισμικό
Για να δημιουργήσετε έγχρωμες εικόνες επιφανείας ή σχήματος στόχων με τους ανιχνευτές μετάλλων Lorenz Deepmax Ζ1, χρειάζεται και το παρεχόμενο πρόγραμμα.
Ο καταγραφέας δεδομένων είναι εξελιγμένος για να διαβάζει ταυτόχρονα 6 κανάλια δεδομένων, καθώς βαδίζετε, και καταγράφει αυτές τις πληροφορίες σε μνήμη εάν το επιθυμούμε.
Αφού συλλέξετε τα δεδομένα του χωραφιού, το πρόγραμμα Surfer με ακρίβεια και ευκολία μετατρέπει τα αποθηκευμένα δεδομένα, σε έγχρωμες εικόνες επιφανείας ή σχήματος σε έναν υπολογιστή μέσα σε λίγα λεπτά.
Επιπλέον ένα πρόγραμμα Scripter, θα παράγει αυτόματα 12 χάρτες με κάθε έρευνα.
6 σε δύο διαστάσεις και 6 τριών διαστάσεων. Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών επιλογών χαρτών και πλεγμάτων απεικόνισης.
Ο νέος καταγραφέας δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1 και το πρόγραμμα που εξελίχθηκαν από την Lorenz Detecting Systems, είναι πάνω απ’ όλα εύκολα στη χρήση, μεγάλης ακρίβειας στη λειτουργία και προσιτά.
Μόνο 3 κουμπιά στους ανιχνευτές μετάλλων DEEPMAX Z1 θα κάνουν τη συλλογή των δεδομένων μια ευχάριστη διαδικασία για αρχάριους και επαγγελματίες όπως μηχανικούς, γεωλόγους, αρχαιολόγους, επιστήμονες κα. Οι χειριστές θα ερευνήσουν και για τοξικά απόβλητα, μετεωρίτες, ή χαμένα αεροσκάφη.
Ο χειριστής δεν θα μπερδευτεί με άχρηστες λειτουργίες. 6 διαφορετικού χάρτες θα δημιουργηθούν ταυτόχρονα, εφόσον καλύψει την περιοχή έρευνας, βαδίζοντας σε παράλληλες σαρώσεις. Η κάθε καταγραφή / χάρτης είναι διαφορετικός, ανάλογα με τη ηλεκτρονική μέθοδο ανάλυσης του μηχανήματος, έτσι ώστε οι χάρτες, δεν θα δώσουν μόνο διαφορετικές θέσεις ευαισθησίας για τους στόχους, αλλά θα είναι το κλειδί για το πιθανό είδος του θαμμένου μεταλλικού αντικειμένου.
Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά στην «υπογραφή» των μεταλλικών αντικειμένων και των εδαφικών συνθηκών. Σημεία με ανωμαλίες στους χάρτες, θα σας υποδηλώσουν απευθείας τα διαφορετικά είδη μετάλλων διευκρινίζοντας τα, από τα εδαφικά σήματα των μεταλλευμάτων. Ο χειριστής μπορεί να χρησιμοποιήσει τις διαφορετικές απεικονίσεις για όφελος του, ώστε να επιλέξει μεταξύ των στόχων του μεγαλύτερου ενδιαφέροντος, απλά συγκρίνοντας τους διαφορετικούς χάρτες.

Τα 3 κανάλια δεδομένων DELAY, δίνουν χάρτες διαφορετικής ευαισθησίας για μικρούς και μεγάλους στόχους. 2 κανάλια GROUND, επιτρέπουν στο χειριστή να παράγει χάρτες χωρίς εδαφικές παρεμβολές, αλλά με διαστάσεις και κατευθύνσεις των σημάτων που παράγονται από ένα μεταλλικό αντικείμενο. Επιπλέον το κανάλι κατάταξης αγωγιμότητας στόχου θα παρουσιάσει την αγωγιμότητα του στόχου με ένα συγκεκριμένο χρώμα, για πληροφόρηση του πιθανού είδους του μετάλλου στο έδαφος.
Άσχετα το πόσο δυνατό είναι το έδαφος σε μετάλλευμα, ή το πόσο μεταλλικά αντικείμενα ευρίσκονται σε κοντινή απόσταση αναμεταξύ τους, αυτή η νέα συσκευή θα εξασφαλίσει πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος.
Τα λάθη του χειριστή ή οι περιβαλλοντικές συνθήκες όπως σήματα υπερφόρτωσης από κοντινά μεταλλικά αντικείμενα για παράδειγμα, παρουσιάζονται άμεσα όταν συγκρίνουμε τα 6 κανάλια.
Επιπλέον δεδομένα GPS καταγράφονται επίσης από τη παρεχόμενη συσκευή GPS για να υποστηρίξουν το χειριστή με λειτουργία πυξίδας ή για να εντοπίσουν τα διαφορετικά χωράφια καταγραφής μελλοντικά μετά τη καταγραφή.
Για τους επαγγελματίες χειριστές καταγραφέα επιπρόσθετος μηχανισμός και πρόγραμμα θα παρέχονται για αποθήκευση δεδομένων GPS από πολλούς ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 ταυτόχρονα.
Παρότι ο ανιχνευτής μπορεί να λειτουργήσει με μικρές κεφαλές, η λειτουργία του καταγραφέα δεδομένων είναι κατασκευασμένη πρωτίστως, για τις κεφαλές 1μ Χ 1μ και μεγέθη στόχων το λιγότερο 6 εκ Χ 6 εκ. Για αυτό το λόγο η χρήση των κεφαλών πλαισίου χρειάζεται για καλύτερα αποτελέσματα.
Για να αναλύσετε τις εικόνες που παράχθηκαν από το πρόγραμμα δείτε τις παρακάτω οδηγίες. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα το μοντέλο Ζ1 και ο καταγραφέας δεδομένων, δεν θα παράγουν μία εικόνα , ή διάφορες γραφικές απεικονίσεις με μόνο διαφορετικές ευαισθησίες για το ίδιο μεταλλικό αντικείμενο, αλλά επίσης θα δώσουν επιπλέον πληροφορίες για το πιθανό είδος μετάλλου που ανιχνεύθηκε.
Τα πλεονεκτήματα του καταγραφέα δεδομένων 6 καναλιών είναι τα ακόλουθα:
Τα ψευδή ή δεδομένα υπερφόρτωσης θα αναγνωρισθούν εύκολα σε ένα ή δύο από τους χάρτες. Την ίδια στιγμή θα βρείτε χρήσιμα δεδομένα σε ένα ή δύο κανάλια. Όταν βλέπετε τις διαφορετικές εικόνες, διαλέξτε μόνον αυτές με καθόλου σήματα εδάφους, ή με τις δυνατότερες ενδείξεις, για να αποφύγετε να ερευνήσετε μικρά άχρηστα αντικείμενα αλουμινόχαρτα, καρφιά, μαγνητικά εδάφη ή σκουπίδια στην επιφάνεια του εδάφους.

Μερικά σήματα εμφανίζονται σε ένα χάρτη και εξαφανίζονται σε άλλους, για να δώσουν προηγμένες πληροφορίες στο χειριστή για το είδος του μετάλλου, ή τις περιβάλλουσες εδαφικές συνθήκες.

Είναι δυνατό να ξεχωρίσετε δύο ή περισσότερα διαφορετικά μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται κοντά αναμεταξύ τους, και δίνουν μόνο μία μεγάλη ένδειξη στα κανάλια DEL, αλλά δύο στο κανάλια απόρριψης μεταλλεύματος GND και στο κανάλι διαχωρισμού.

Μερικά σιδερένια μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται οριζόντια στο έδαφος θα παράγουν ένα συγκεκριμένο τριπλό σήμα με δύο υψηλές και μία χαμηλή ένδειξη στα κανάλια GND.

Σήματα με σύντομο χρόνο καθυστέρησης του επαγωγικού πεδίου τους, αλουμινόχαρτα, λεπτά κομμάτια, μικρά καρφιά θα παράγουν μία αρνητική κορυφή, στον κάθετο άξονα Ζ, στα κανάλια GND1 & 2. Παρομοίως αντικείμενα με μεγάλο χρόνο καθυστέρησης του επαγωγικού πεδίου τους, όπως μασίφ κομμάτια μπρούντζου, χαλκού, αλουμινίου και χρυσού - ασημιού, θα παράγουν μία θετική κορυφή, στον κάθετο άξονα Ζ. Τα μαγνητικά αντικείμενα θα δίνουν μόνον ασθενέστερα σήματα, και έτσι μία φτωχή ένδειξη στον άξονα Ζ ( σε τρισδιάστατους χάρτες μόνον )

Όταν βλέπετε στα κανάλια απόρριψης μεταλλεύματος GND το έδαφος, επί το πλείστον το έδαφος και τα μικρότερα κομμάτια σιδήρου δεν θα παρουσιάζονται σε σύγκριση με τα κανάλια DEL.

Στο χάρτη της διάκρισης στόχου, τα δυνατά σήματα που παράγουν νούμερα διάκρισης στόχου στην οθόνη του μηχανήματος , θα παράγουν διαφορετικά χρώματα που αναλογούν με την ένδειξη αριθμού της οθόνης. Το ουδέτερο έδαφος θα παράγει μία μωβ ένδειξη. Διαφορετικά γειτονικά μεταλλικά αντικείμενα που είναι κοντά αναμεταξύ τους θα έχουν διαφορετικά χρώματα στις περισσότερες περιπτώσεις για καλύτερη διάκριση. Δείτε το πινάκα για τις ενδείξεις κατάταξης στόχου με πηνίο 1μ. Χ 1μ:

 
LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων – Εξοπλισμός

LORENZ DEEPMAX Z1 μόνον ο ανιχνευτής ( χωρίς πηνία )
• Πλαστική βαλίτσα μεταφοράς με αφρολέξ
• Η κονσόλα χειρισμών του LORENZ DEEPMAX Ζ1
• Ρυθμιζόμενου ώμου και ζώνης αγκράφα με αποσπώμενο πακέτο φορτιζόμενης μπαταρίας
• Φορτιστής με ευρεία ακτίνα εισόδου AC (100-240 V)
• Φορτιστής ταχείας φόρτισης με ευρεία είσοδο ρεύματος ( AC 90 – 264 V )
• Ευρωπαϊκή πρίζα φόρτισης
• Οδηγίες χειρισμού ( Αγγλικά / Γερμανικά )
• Στερεοφωνικά ακουστικά με τετραπλό βύσμα

Το LORENZ DEEPMAX Ζ1 επίσης παρέχεται σαν ένα ΚΙΤ δηλαδή μαζί με τα παρακάτω τεμάχια συμπεριλαμβανόμενα:
• Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ με κορδόνια μεταφοράς
• Σάκο μεταφοράς για το πλαίσιο 1μ Χ 1μ
• Πηνίο 35εκ τύπου double D
• Τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος ‘’S’’ τριών τεμαχίων

Το ΚΙΤ του καταγραφέα δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1 με μηχανισμό και πρόγραμμα παρέχεται προαιρετικά
• Πρόγραμμα υπολογιστή GOLDEN SOFTWARE SURFER 11 με άδεια ενός χειριστή
• Πλακέτα GPS
• USB καλώδιο μεταφοράς δεδομένων
• USB μνήμη με το πρόγραμμα μετατροπής δεδομένων της Lorenz

Αυτό το κιτ του καταγραφέα φτιάχτηκε για χρήση με την λειτουργία καταγραφής δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1, για να παράγει χάρτες έγχρωμους σε ένα επιπρόσθετο υπολογιστή που είναι απαραίτητος αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στο ΚΙΤ. Ο υπολογιστής πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαιτήσεις, Windows XP SP2 ή ανώτερα, Vista, 7, 1GB RAM, 100MB ελεύθερα στο σκληρό δίσκο, 1024 Χ 768 ή ανώτερη ανάλυση οθόνης με μίνιμουμ βάθος χρώματος 16 bit

 
LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων – Χαρακτηριστικά

• Κονσόλα ηλεκτρονικών: 120 Χ 122 Χ 85 χιλ.
• Βαλίτσα μεταφοράς για το LORENZ DEEPMAX X3: 400 Χ 300 Χ 220 χιλ.
• Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ (αποσυναρμολογημένο) 1080 Χ 150 Χ 150 χιλ.
• Εκτεταμένο τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S - Μήκος: 1550 χιλ.
• Μαζεμένο τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S - Μήκος: 1030 χιλ.
• Αποσυναρμολογημένο τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S - Μήκος: 690 χιλ.

LORENZ DEEPMAX Ζ1 κονσόλα ηλεκτρονικών : 1300 γραμμ. περίπου Ιμάντες ώμου και ζώνη με πακέτο μπαταρίας : 3000 γραμμ. περίπου Βαλίτσα μεταφοράς με το LORENZ DEEPMAX Ζ1 μέσα της : περίπου 7000 γραμμ. Τηλεσκοπικό μπαστούνι S : 600 γραμμ. περίπου
26 εκ μονό πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 500 γρμ. 26 εκ DD πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 600 γρμ. 35 εκ μονό πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 600 γραμ. 35 εκ DD πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 800 γραμ. 45 εκ μονό πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 700 γραμ. Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ με το καλώδιο μέσα στους σωλήνες : 2600 γραμμ. Καλώδιο πηνίου τύπου UNIVERSAL 8μ περίμετρος : 600 γραμμ. (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή πλαισίου 0,7μ Χ 0,7μ., 1μ Χ 1μ., 2μ Χ 2μ., και διασταυρούμενο 1μ Χ 2μ) Καλώδιο πηνίου τύπου UNIVERSAL 12μ περίμετρος : 900 γραμμ. ( μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή πλαισίου 1μ Χ 1μ., 1,5μ Χ 1,5μ., 3μ Χ 3μ. ) 1μ Χ 1μ., διπλό πλαίσιο έρευνας : 7300 γραμμ. Καλώδιο αντάπτορας «Υ» : 100 γραμμ.
Ηλεκτρονικά δεδομένα:
• Συχνότητα έρευνας με μεγάλα / μικρά πηνία έρευνας συνδεμένα 2000 / 1000 παλμοί ανά δευτ.
• Ηχητική αντίδραση στόχου συχνότητας του ταλαντωτή ελεγχόμενων βόλτ (VCO) 0 – 4000 ΗΖ
• Παροχή ενέργειας : Εξωτερική φορτιζόμενη μπαταρία NiMH 12 βολτ / 9,5 Αh ( δηλωμένη ως ξηρά )
• Χρόνος χρήσης : Περίπου 7 -14 ώρες, ανάλογα την θερμοκρασία και το συνδεμένο πηνίο
• Φορτιστής μπαταρίας : Γρήγορος φορτιστής AC 90 – 264 volt, / AC 50-60 Hz για παγκόσμια λειτουργία
• Θερμοκρασία λειτουργίας; : -5έως + 50 βαθμούς κελσίου

Καταγραφέας δεδομένων :
Καταγραφή δεδομένων έξι καναλιών, με υποστήριξη GPS Μέσο αποθήκευσης : εσωτερική μνήμη Αριθμός χωραφιών : 99 Συχνότητα δείγματος: 12 ανά δευτερόλεπτο Ανάλυση: 24 bit
Πλακέτα GPS :
• Κανάλια : 50
• Ευαισθησία : -162 dbm
• Συνχότητα L1, 1575.42 MHz
• C/A Code 1.023 MHz chip rate
• Ακρίβεια οριζόντιας θέσης 2,5μ CEP, 2.0μ SEP/SBAS
• Πρωτόκολλο NMEA -0183 V3.01 GGA, GSA, GSV, RMC, VTG
• Θερμοκρασία λειτουργίας -20 έως +60 C
• Διαστάσεις 65 Χ 45 Χ 22 χιλ.

Πηνία έρευνας ( αλλαζόμενα ) ηλεκτροστατικά μονωμένα (θωρακισμένα),και αδιάβροχα μέχρι το βύσμα τους. Τα βύσματα δεν είναι αδιάβροχα! Η κεντρική μονάδα είναι αδιάβροχη.
O σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά είναι υποκείμενα προς αλλαγή χωρίς ειδοποίηση!

 


δωρεάν αποστολή για ανιχνευτές μετάλλων αξίας άνω των 50 €


Ανιχνευτές χρυσού γραμμή παραγγελιών και υποστήριξης
698 5600095
Ανιχνευτές μετάλλων Κυρίτσης
Λεωφόρος Αθηνών 193 Χαϊδάρι 12461,
Τηλ.: +30 210 4905398      Fax.: +30 210 4256653      Κιν.: 6977857861
Web. golddetectors.gr      E-mail. detect@otenet.gr
Πνευματικά δικαιώματα © 2012 www.golddetectors.gr
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση άνευ γραπτής αδείας
© 2012 Gold Detectors