ENGLISH
                                                                                                                                                   English
          
Aνιχνευτές μετάλλων, χρυσου, γεωφυσικα, Aνιχνευτές αποστασεων  

Για ενημέρωση των προϊόντων μας εγγραφείτε στο Newsletter

                                                      
 HUNTER PRO
MPX DIGITAL
VIKING 5
VIKING 6
VIKING VK 40
QUEST Q20
QUEST Q40
QUEST PRO
C.SCOPE 440 XD
C.SCOPE 770 XD
C.SCOPE 990 XD
C.SCOPE 1220 XD
C.SCOPE CS4MXi νέο!
C.SCOPE CS6MXi νέο!
C.SCOPE R1
C.SCOPE 9000 HPX II
XP ADX 150 v4

XP ADVENTIS 2
XP GMAXX II
XP GOLD MAXX POWER
XP DEUS νέο!


SUPER PROBE
PULSE STAR II PRO
LORENZ DEEPMAX X5
LORENZ DEEPMAX X6
LORENZ DEEPMAX Z1 νέο!

 †


ICON DATA


PINPOINT PROBE
EMD 300
XP PINPOINTER MI-6


DETEKNIX SCUBA TECTOR
AQUAPULSE AQ1B
SURFER PRO


MAGNASMART UMP MAGNASMART


QUATROFORCE
GEO EXAMINER
PRO-ACCUMASTER digital
PRO-ACCUMASTER VII


RAYFINDER
X-FINDER
SPECTRA
ELIMINATOR Ε-120
ΚΙΤ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ
ΒΕΡΓΕΣ Γ & ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ


APOLLO ΒΕΡΓΕΣ
NEMESIS ΒΕΡΓΕΣ
MINI TITAN ΕΚΚΡΕΜΕΣ
ISIS ΕΚΚΡΕΜΕΣ
ΒΕΡΓΕΣ Γ
OMNIA ΕΚΚΡΕΜΕΣ
ΤΙΤΑΝ ΕΚΚΡΕΜΕΣ
LYDIA EΚΚΡΕΜΕΣ
CRONOS ΕΚΚΡΕΜΕΣ
SIRIOS ΕΚΚΡΕΜΕΣ
ANDERSON UDR
ANDERSON UAR
ANDERSON PMR
ANDERSON PMR II
ANDERSON PMR III


MD 300
C.SCOPE METAL LOCATOR
C.SCOPE SD100


CABLE AVOIDANCE TOOL


ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΒΙΒΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Video

   Αρχική -> Aνιχνευτές παλμικής επαγωγής -> Lorenz Deepmax Z1 ανιχνευτής μετάλλων, δίσκοι-αξεσουάρ

Lorenz Deepmax Z1 ανιχνευτής μετάλλων, δίσκοι-αξεσουάρ

Δίσκος 26 εκ. TIMH 330 EΥΡΩ

Αυτός ο δίσκος βασικά εξελίχθηκε στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 για εντοπισμό πολύ μικρών μεταλλικών αντικειμένων, όπως μεταλλικάαντικείμενα μεγέθους νομίσματος για παράδειγμα.
Το μέγιστο βάθος ανίχνευσης στους ανιχνευτές μετάλλων περιορίζεται από το μέγεθος του αντικειμένου και του δίσκου. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλύτερη η επικέντρωση με αυτό το δίσκο παρά με τους DD.

Επίσης αυτός ο δίσκος μπορεί να γίνει χρήσιμος κατά την επικέντρωση μεγάλων μεταλλικών αντικειμένων, τα οποία έχουν εντοπιστεί με ένα τοποθετημένο σε πλαίσιο πηνίο έρευνας προηγουμένως. Τα βαθιά θαμμένα μεταλλικά αντικείμενα μπορεί να είναι εκτός της ακτίνας του μικρού δίσκου των 26 εκ., και για αυτό μπορούν μόνον να ανιχνευθούν με τοποθετημένα σε πλαίσιο πηνία έρευνας. Το πηνίο έρευνας των 26 εκ. είναι αδιάβροχο, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αλατόνερο για παράδειγμα.
Δίσκος 26 εκ. DD TIMH 400 EΥΡΩ

Είναι μία ειδική έκδοση DD του δίσκου 26 εκ. με ξεχωριστά πηνία εκπομπής και λήψης. Αυτό το πηνίο κάνει δυνατές τις ενδείξεις σιδηρούχουFE/ μη σιδηρούχου NON FE στην οθόνη του LORENZ DEEPMAX Ζ1. Ανάλογα το τύπο του εδάφους, σε ορισμένες περιπτώσεις τα πηνία DD επηρεάζονται λιγότερο από τα εδάφη με πολλά μεταλλεύματα, η επικέντρωση όμως θα είναι δυσκολότερη σε σχέση με μονό πηνίο.

Δίσκος 35 εκ. TIMH 330 EΥΡΩ

Αυτός ο υψηλής ευαισθησίας δίσκος έχει πολύ καλές ικανότητες βάθους σε μεμονωμένα νομίσματα, και μεσαίου μεγέθους μεταλλικά αντικείμενα. Τα ψήγματα χρυσού μικρότερα από 5 χιλ. διάμετρο είναι καλύτερα να ανιχνεύονται με δίσκο 26 εκ.παρά με αυτόν, εξαιτίας της φτωχής ευαισθησίας του για τα πολύ μικρά αντικείμενα.

 

Δίσκος 35 εκ. DD TIMH 400 EΥΡΩ

Ξεχωριστές περιελίξεις εκπομπής και λήψης παρέχουν περισσότερο σταθερή λειτουργία σε εδάφη με μεταβαλλόμενη περιεκτικότητα σε οξείδια σιδήρου (εναλλαγές απο μεταλλεύματα) σε μερικές περιπτώσεις.
Αυτός ο δίσκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις περισσότερες εφαρμογές έρευνας.Η λειτουργία αναγνώρισης μη-ευγενούςFE/ ευγενούςNONFEλειτουργεί μόνο με αυτέςτις κεφαλές 26 εκ και 35 εκ DD. Σημείωση: Οι ηλεκτρικές ιδιότητες των δίσκων DD μπορείνα αλλάξουν όταν μηχανική πίεση ασκηθεί επάνω τους, εάν δεν χρησιμοποιούνται κατάλληλα.Οι δίσκοι δεν καλύπτονται από εγγύηση τότε. Το ίδιο και με το καλώδιο σύνδεσης το οποίο πρέπει να στερεώνεται με τη θηλιά της ζώνης πρώτα, πριν συνδεθεί με με τη μονάδα, για αποφυγή βλάβης καλωδίου.
Δίσκος 45 εκ. TIMH 380 EΥΡΩ

Αυτός ο δίσκος μπορεί να λειτουργεί με ένα μόνον άτομο, με τη χειρολαβή σχήματος S. Προσφέρει οριακές ακτίνες βάθους γιαταυτόχρονα μεμονωμένα νομίσματα ή μεγαλύτερα αντικείμενα θαμμένα βαθιά στο έδαφος. Βάθη μεγαλύτερα του 1 μ. για ένα μεταλλικό αντικείμενο στο μέγεθος ενός κουτιού αναψυκτικού (0,33 λίτρα) ή μέχρι 50 εκ για ένα μεμονωμένο χρυσό νόμισμα διαμέτρου 25 χιλ., κάνουν αυτό το δίσκο ενδιαφέρον για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς έρευνας και εντοπισμού.
Αυτές οι οριακές ακτίνες βάθους για μεσαίου μεγέθους και μεγαλύτερα μεταλλικά αντικείμενα, κάνουν τα τοποθετημένασε πλαίσιο πηνία έρευνας μη-αναγκαία σε κάποιες περιπτώσεις. Τα μικρά αντικείμενα μπορούν να εκμηδενιστούν με το να αυξήσουμε την απόσταση μεταξύ του δίσκου και του εδάφους. Αυτός ο δίσκος των 45 εκ. καλύπτει περισσότερο έδαφος, από ένα δίσκο 26 εκ, και για αυτό κάνει δυνατή πολύ αποδοτική έρευνα. Νομίσματα με διάμετρο μικρότερη των 15 χιλ. θα έπρεπε καλύτερα να ανιχνεύονται με τους μικρότερους δίσκους του LORENZ DEEPMAX Z1.
Πηνίο-καλώδιο περιμέτρου 8 μ. TIMH 250 EΥΡΩ

Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολα μεταφερόμενο πηνίο καλωδίου UNIVERSAL, προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής ποικιλίας διαφορετικών πηνίων έρευνας για διαφορετικές εφαρμογές έρευνας. Το πηνίο καλωδίου πρέπει να στερεωθεί με ταινία σε ένα πλαίσιο, το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί από σωλήνες PVC για παράδειγμα. Οι αποδόσεις των παρακάτω πηνίων είναι βασικά χρήσιμες για την ανίχνευση μεταλλικών αντικειμένων επιφάνειας το λιγότερο 6 Χ 6 εκ. ή μεγέθη αντικειμένων μίας γροθιάς.
Τα μικρά μεταλλικά αντικείμενα όπως μεμονωμένα νομίσματα ή καρφιά θα ανιχνευθούν με πολύ φτωχή ευαισθησία, ή ακόμη θα εξουδετερωθούν σε κάποιες περιπτώσεις, γιατί είναι εκτός ακτίνας αυτών των πηνίων πλαισίου. Είναι πολύ εύκολο να καλύψετε μία μεγάλη περιοχή, με πηνία πλαισίου σε σύντομο χρόνο. Αυτό είναι ειδικά χρήσιμο όταν ψάχνετε για μεγαλύτερα, βαθιά θαμμένα μεταλλικά αντικείμενα, ενώ αγνοείτε αυτάτα μικρότερα μεταλλικά κομμάτια στην επιφάνεια του εδάφους.Τα παρακάτω τοποθετημένα σε πλαίσιο πηνία καλωδίου πρέπει να μεταφέρονται από 2 άτομα, με ρυθμιζόμενους ιμάντες. Το πηνίο πρέπει να κρατιέται παράλληλα στο έδαφος σε απόσταση 10-60 εκ. Η κονσόλατων ηλεκτρονικών πρέπει πάντα να κρατιέται μακριά από το πεδίο του πηνίου έρευνας. Είναι επίσης απαραίτητο να μην φοράτε ρούχα, ζώνες ή παπούτσια με μέταλλο όταν λειτουργείτε τους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Ζ1
Πηνίο-καλώδιο τύπου UNIVERSAL 0,67 μ. Χ 0,67 μ. (3 περιστροφές)

Το πηνίο καλωδίου 8 μ., πρέπει να διαμορφωθεί σε ένα πηνίο έρευνας 3 περιστροφών, και πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα πλαίσιο σωλήνων PVC 0,67 μ. Χ 0,67 μ., για παράδειγμα.

Ποτέ μην χρησιμοποιήσετε μεταλλικές βίδες για την κατασκευή ενός πλαισίου! Αυτό είναι το μικρότερο πηνίο έρευνας τοποθετημένο σε πλαίσιο, το οποίο παρέχει εξαιρετικά ανιχνευτικά βάθη για μικρότερα και μεσαίου μεγέθους αντικείμενα. Μεταλλικά θρύμματα και μερικάνομίσματα ακόμη θα ανιχνεύονται. Το μέγιστο βάθος ανίχνευσης περιορίζεται κάτω από των μεγαλύτερων πλαισίων, αλλά είναι μεγαλύτερο του δίσκου 45 εκ.
1 μ. Χ 1 μ. πηνίο-καλώδιο έρευνας περιμέτρου 8 μ. σε 2 περιστροφές

Το πηνίο καλωδίου 8 μ., πρέπει να διαμορφωθεί σε ένα πηνίο έρευνας 2 περιστροφών, και πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα πλαίσιο σωλήνων PVC 1μ Χ 1μ για παράδειγμα. Η ανίχνευση με το πλαίσιο 1 μ. Χ 1μ., βασικά συστήνεται όταν ψάχνετε για μεγέθη αντικειμένου γροθιάς ή μεγαλύτερα, βαθιά θαμμένα, ενώ αγνοείτε τα μικρά νομίσματα, πρόκες και κομμάτιααλουμινόχαρτου στην επιφάνεια του εδάφους. Τα πιθανά βάθη ανίχνευσης με αυτό το συγκεκριμένο πηνίο πλαισίου είναι πολύ υψηλά σε σύγκριση με τους στάνταρτ ανιχνευτές VLF-TR (δείτε κεφάλαιο 11). Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αυτό το πηνίο χρησιμοποιείτε για τις περισσότερες επαγγελματικές εφαρμογές. Μεγάλες περιοχές μπορούν να καλυφθούν σε σύντομο χρόνο.Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μεταλλικά αντικείμενα που έχουν μία επιφάνεια το λιγότερο 10 εκ. Χ 10 εκ.

Εξαιτίας του μεγέθους του πηνίου, τα περισσότερα μικρά μεταλλικά θρύμματα θα αγνοούνται. Παρόλα αυτά μεγαλύτερα καρφιά μπορούν να διαχωριστούν με την αναγνώριση στόχου. Οι περισσότερες από τις πρόκες και τα άλλα μεταλλικά θρύμματα , μπορούν εύκολα να εξουδετερωθούν αυξάνοντας την απόσταση μεταξύ του πηνίου έρευνας και του εδάφους. Ακόμη και σε αποστάσεις των 50 εκ. θα υπάρχουν μόνον αμελείς απώλειες βάθους ανίχνευσης όταν εντοπίζετε μεγάλα μεταλλικά κομμάτια. Αυτό το πηνίο πλαισίου πρέπει να μεταφερθεί με δύο άτομα με τους παρεχόμενους ιμάντες μεταφοράς.

Η υψηλή ακτίνα βάθους του πηνίου πλαισίου 1 μ. Χ 1 μ. επιτυγχάνεται με το έντονο και για αυτό βαθύ μαγνητικό πεδίο που εκπέμπεται. Τα βάθη ανίχνευσης που αναφέρονται στο κεφάλαιο 11 των οδηγιών χειρισμού του Lorenz Deepmax Z1 έχουν καταγραφεί με διαφορετικές θέσεις DEL & GND. Σε κάποιες περιπτώσεις τα βάθη ανίχνευσης στο υγρό, αγώγιμο έδαφος είναι ακόμη υψηλότερα ή χαμηλότερα από αυτά που αναφέρονται στο κεφάλαιο 10. Για ακόμη μεγαλύτερα βάθη ανίχνευσης χρησιμοποιείστε το πηνίο καλωδίου περιμέτρου 12 μ. το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί παρομοίως με το πηνίο καλωδίου 8 μ. σε 1μ Χ 1μ , 1,5μ Χ 1,5μ , και 3μ Χ 3μ.
2 μ. Χ 2 μ. πηνίο-καλώδιο έρευνας, περιμέτρου 8 μ. μίας περιστροφής

Το καλώδιο του πηνίου τύπου UNIVERSAL πρέπει να διαμορφωθεί μεμία περιστροφή σε ένα πλαίσιο ελεύθερο από μέταλλα, και πρέπει να στερεωθεί με ταινία για παράδειγμα.Αυτό το συγκεκριμένο πηνίο έρευνας καλύπτει 4 φορές περισσότερο έδαφος από ένα πηνίο πλαισίου 1 μ. Χ 1 μ. Θα πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθεί όταν ψάχνουμε για μεταλλικά αντικείμενα με μία επιφάνεια το λιγότερο 20εκ Χ 20εκ να στρέφεται προς το πηνίο. Οι μικρότεροι στόχοι θα ανιχνεύονται λιγότερο αποδοτικά, από ένα πλαίσιο 1 μ.Χ 1 μ. για παράδειγμα. Αυτό βασικά, καθώς θα γίνει περισσότερο δύσκολο να επικεντρώσετε αυτά τα μικρότερα αντικείμενα με το μεγάλο πηνίο. Το μέγιστο βάθος ανίχνευσης είναι πολύ υψηλό και μπορεί μόνον να αυξηθεί με το πηνίο καλωδίου 12 μ. διαμορφωμένο σε πλαίσιο 1,5 μ. Χ 1,5 μ. ή 3 μ. Χ 3 μ.

Το πηνίο πλαισίου 2 μ. Χ 2 μ. μπορεί να μεταφερθεί με 2 άτομα χωρίς κορδόνια μεταφοράς σε απόσταση 80 εκ. από του εδάφους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν προσπαθούμε να αγνοήσουμε μεσαίου μεγέθους μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία είναι μικρότερα από ένα πέταλο για παράδειγμα. Τα νομίσματα και οι πρόκες δεν θα ανιχνεύονταιπλέον όταν το κάνετε αυτό. Το πηνίο 2 μ. Χ 2 μ. δρα σαν μία μεγάλη κεραία για πομπούς μεσαίων κυμάτων. Για αυτό τα μικρότερα πλαίσια όπως το πηνίο 1μ Χ 1μ για παράδειγμα, θα είναι καλύτερη επιλογή όταν δουλεύετε σε αστικές περιοχές.

Το επόμενο πηνίο που περιγράφεται, θα είναι λιγότερο ευαίσθητο γενικά, αλλά δεν θα πάσχει από ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή από πομπούς, γραμμές υψηλής τάσης ή το ίδιο το έδαφος.
1μ Χ 2μ διασταυρούμενοπηνίο-καλώδιο έρευνας ( σε 2 διαφορετικές θηλιές ) 8 μ. περιμέτρου

Για να κατασκευαστεί αυτό το διασταυρούμενο πηνίο, το καλώδιο πρέπει να διαμορφωθεί στην φιγούρα του σχήματος "8¨ πρώτα. Το καλώδιο πρέπει να στερεωθεί κατόπινσε ένα πλαίσιο 1 μ. Χ 2μ., με ένα κεντρικό εγκάρσιο σωλήνα που διαιρεί το πλαίσιο, σε 2 πλαίσια 1 μ. Χ 1μ. Το καλώδιο πρέπει να διαμορφωθεί και τοποθετηθεί 2 φορές στο κεντρικό μέρος καθώς αυτό είναι το μέσον του 8.

Αυτός ο τύπος του τοποθετημένου σε πλαίσιο πηνίου έρευνας είναι περίπου 30 % λιγότερο ευαίσθητος από ένα πηνίο έρευνας 1μ Χ 1μ. Αυτό εξαιτίας των απέναντι κατευθύνσεων εκπεμπόμενων μαγνητικών παλμών. Κατά τη φάση της λήψεως τα δύο πηνία του "8", επίσης λειτουργούν απέναντι. Για αυτό ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή και κάποιες ενδείξεις εδαφών απορροφούνται από το ένα στο άλλο και για αυτό εξουδετερώνονται. Παρεμβολές από ράδιο-πομπούς ή γραμμές καλωδίων ρεύματος, σχεδόν θα ακυρωθούν πλήρως. Εδάφη με υψηλά μεταλλεύματα θα παρουσιάζονται λιγότερο ευαίσθητα από ένα πηνίο έρευνας 1 μ. Χ 1 μ. Αυτό το διασταυρούμενο τοποθετημένο σε πλαίσιο πηνίο έρευνας 1 μ. Χ 2 μ., είναι μεγάλο βοήθημα όταν εντοπίζουμε μεταλλικά αντικείμενα σε αστικές περιοχές, όπου παρεμβολές συχνά αναμένονται. Αυτό το είδος πηνίου έχει πολύ φτωχή ευαισθησία για τα πολύ μικρά μεταλλικά κομμάτια. Η μικρότερη επιφάνεια μίας μεταλλικής πλάκας θα πρέπει να είναι10 εκ. Χ 10 εκ. για να διασφαλίσει καλά αποτελέσματα όταν δουλεύετε με αυτό το πηνίο. Το LORENZ DEEPMAX Ζ1 θα λειτουργεί πολύ σταθερά, με αυτό το συγκεκριμένο πηνίο. Το παρακάτω περιγραφόμενο διπλού πλαισίου πηνίο 1 μ. Χ 1 μ. θα δώσει πολύ περισσότερα ανιχνευτικά βάθη δηλαδή, την ίδια σχεδόν ακτίνα ευαισθησίας όπως ένα μονό πλαίσιο 1 μ. Χ 1 μ., αλλά είναι επίσης ικανό να ακυρώσει ηλεκτρομαγνητικά παράσιτα.
Ειδικό πηνίο καλωδίου περιμέτρου 12 μ. TIMH 300 EΥΡΩ

1 μ. Χ 1 μ. (3 περιστροφές) 1,5 μ. Χ 1,5 μ. (2 περιστροφές) ή 3 μ. Χ 3 μ. (μία περιστροφή). Παρόμοιο στο πηνίο καλωδίου 8 μ., αυτό το μεγάλο πηνίο καλωδίου μπορεί να διαμορφωθεί σε 3 διαφορετικά πηνία πλαισίου, απλάστερεώνοντας μία ή δύο περιστροφές, σε ένα ελεύθερο από μέταλλα πλαίσιο, με ταινία, για παράδειγμα. Με το μεγαλύτερο πηνίο πλαισίου 3 μ. Χ 3 μ., τα βάθη ανίχνευσης είναι τα υψηλότερα δυνατά που μπορούν να επιτευχθούν.
Αυτό είναι βασικά δυνατό, εξαιτίας ειδικών εξελιγμένων ηλεκτρονικών που εξουδετερώνουν παρεμβολές χαμηλής συχνότητας, και ενός δυναμικού παλμικού κυκλώματος του LORENZ DEEPMAX Ζ1.

Η υψηλή ευαισθησία για μεγάλα και βαθιά θαμμένα μεταλλικά αντικείμενα, καιη απλή εξουδετέρωση των μικρότερων μεταλλικών σκουπιδιών, κάνουν αυτά τα τρία πηνία ενδιαφέροντα. Το σχήμα αυτών των μεγάλων πηνίων πρέπει να είναι το ίδιο, όπως με τα άλλα πηνία, δηλαδή κυκλικά ή τετράγωνα. Είναι επίσης δυνατό να φτιάξουμε ελλειπτικά ή άλλα σχήματα, αλλά αυτό μόνον επιτυγχάνεται στο κόστος της ευαισθησίας. Συστήνουμε να κρατάτε μία απόσταση το λιγότερο 20-80 εκ. σταθερά, μεταξύ του πηνίου και του εδάφους, για να μειώσετε το ποσοστό των επιδράσεων εδάφους στο ελάχιστο, όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα πολύ μεγάλα πηνία.

Σε αστικές περιοχές το ποσοστό των παρεμβολών που παράγονται από γραμμές τάσεως, θα είναι υψηλότερο απ’ ότι με μικρότερα πηνία, και για αυτό η ευαισθησία ξανά μπορεί να μειωθεί. Τα συστήματα ισορρόπησης εδάφους GND 1/2/3 πρέπει να τοποθετούνται εκτός και να επιλεγεί DEL 1 -4, ενώ λειτουργείτε αυτά τα μεγάλα πηνία, σε ορισμένες περιπτώσεις, εξαιτίας του ιδίου λόγου.

Ορισμένοι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα μεγάλα πηνία, σαν 2 παρόμοια πηνία που τοποθετούνται το ένα σε απόσταση από το άλλο 60 εκ. έως 70 εκ. ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το κιτ διπλού πλαισίου που περιγράφεται παρακάτω. Ένα καλώδιο αντάπτορας «Υ» χρειάζεται γιααυτό το σκοπό. Πρέπει να κάνετε δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι και τα δύο πηνία δουλεύουν στην ίδια κατεύθυνση όπως αναφέρεται παρακάτω.
      
 
1 μ. Χ 1 μ. κιτ διπλό πλαίσιο έρευνας TIMH 1400 EΥΡΩ

Αυτό το ειδικά σχεδιασμένοδιπλό πλαίσιο κίτ, βασικά αποτελείται από δύο πλαίσια πηνίων 1 μ. Χ 1μ., τοποθετημένο το ένα επάνω στο άλλο σε απόσταση περίπου 60 εκ. Εξαιτίας της ικανότητάς του να ακυρώνει τις παρεμβολές από ράδιο-πομπούς και γραμμές τάσεως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αστικές περιοχές,όπου μονής θηλιάς πηνία θα πάσχουν από ψευδή σήματα και χαμηλή ευαισθησία όταν είναι παρούσες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Τα δύο πηνία λαμβάνουν το ίδιο ποσοστό παρεμβολών, αλλά λειτουργούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Για αυτό σχεδόν οποιαδήποτε παρεμβολή αποσπάται από το ένα στο άλλο, ενώ σήματα από το έδαφος ή μεταλλικό αντικείμενο θα περάσουν στα ηλεκτρονικά. Είναι σημαντικό τα μέρη του κιτ διπλού πλαισίου να τοποθετηθούν στην σωστή διάταξη όπως περιγράφεται παρακάτω. Το παρεχόμενο κιτ αποτελείται από τα παρακάτω μέρη: 2 τεμάχια πηνίων 1 μ. Χ 1 μ., 4 τεμάχια κολωνάκια στερέωσης μήκους 0,6 μ., 1 τεμάχιο καλώδιο σχήματος «Υ» με 3 κονέκτορες, 2 τεμάχια κορδόνια μεταφοράς. Τα 2 πλαίσια 1μ Χ 1μ πρέπει να στερεωθούν το ένα στο άλλο, με τα 4 κολωνάκια στερέωσης. Θα κλειδώσουν αυτόματα όταν τα πιέσετε αναμεταξύ τους. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι και τα 2 πλαίσια πηγαίνουν στην ίδια κατεύθυνση, έτσι ώστε οι 2 κίτρινες ενδείξεις στα πλαίσια βλέπουν ή μία την άλλη κατά τον ίδιο τρόπο!

Κατόπιν το σημειωμένο βύσμα «Υ» αντάπτορα πρέπει να συνδεθεί στο κάτω πλαίσιο, το οποίο βλέπει το έδαφος.

Το δεύτερο πλαίσιο πρέπει να συνδεθεί στο άλλο βύσμα αντάπτορα. Ο τρίτος κονέκτορας πρέπει να συνδεθεί στην κονσόλα ηλεκτρονικών κατόπιν.

Σημείωση: Είναι χρήσιμο να κάνετε μία δοκιμή λειτουργίας, όπου το κάτω πηνίο έρευνας που βλέπει το έδαφος, να δίνη ένα σήμα όταν πλησιάζει ένα μεταλλικό κομμάτι πουβρίσκεται επάνω στο έδαφος, και το επάνω πηνίο θα παράγει ένα σήμα που σιγά-σιγά χάνεται όταν πλησιάζει ένα μεταλλικό κομμάτι από την κορυφή προς το πηνίο.

Αυτό μπορεί μόνον να δοκιμαστεί επιλέγοντας DEL και με AUTO εκτός επιλογής στο 0. Η ευαισθησία αυτού του διπλού πλαισίου πηνίου είναι σχεδόν η ίδια όπως με το μονής θηλιάς πηνίο πλαισίου 1 μ. Χ 1μ. Αυτό το πηνίο μόνον υποφέρει από μία πολύ ασθενή μείωση ευαισθησίας, λιγότερο από 10% για πολύ βαθιά και μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα. Ειδικά όταν λειτουργείτε στο πρόγραμμα GND, είναι πολύ χρήσιμο να δουλεύετε με αυτό το συγκεκριμένο πηνίο έρευνας, εξαιτίας της πολύ σταθερής, και για αυτό το λόγο ευαίσθητης λειτουργίας.
Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ με καλώδιο μέσα στους σωλήνες TIMH 420 EΥΡΩ

Αυτό είναι ένα πολύ φιλικό στο χειριστή πηνίο 1μ Χ 1μ με τα ίδια ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά όπως το πηνίο καλωδίου 8 μ., με 2 περιστροφές όπως περιγράφηκε πριν. Το βασικό πλεονέκτημααυτού του συγκεκριμένου πηνίου έρευνας είναι η απλή συναρμολόγησή του, η οποία μπορεί να επιτευχθεί σε λίγα απλά βήματα.
Το αποσυναρμολογημένο πηνίο είναι εύκολο να μεταφερθεί και θα είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Το καλώδιο του πηνίου είναι προστατευμένο μέσα στους σωλήνες και για αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από τις δυσμενέστερες περιβαλλοντικές συνθήκες. 2 ρυθμιζόμενοι ιμάντες μεταφοράς παρέχονται με κάθε πηνίο πλαισίου.

Καλώδιο αντάπτορας Υ TIMH 130 EΥΡΩ

Για χρήση με τα διπλά πλαίσια έρευνας. ( δύο πανομοιότυπα πλαίσια ή πηνία καλωδίου πρέπει να συνδεθούν στην ίδια μονάδα ανιχνευτή )

Επέκταση καλωδίου 5-15 μ. TIMH 110 EΥΡΩ

Συνιστάται για χρήση με τα πλαίσια!


Κιτ καταγραφέα δεδομένων και λογισμικού TIMH 1250 EΥΡΩ

Μηχανισμός, GPS και λογισμικό για καταγραφή δεδομένων και δημιουργία έγχρωμων χαρτών με το LORENZ DEEPMAX Z1 ( επιπλέον ένας υπολογιστής είναι απαραίτητος επίσης )
Τηλεσκοπική λαβή σχήματος S TIMH 180 EΥΡΩ

Με υποδοχή βραχίονα. Για χρήση με τους δίσκους.
Ρυθμιζόμενη ζώνη και ιμάντες ώμου TIMH 160 EΥΡΩ

Γιαεύκολημεταφορά του ανιχνευτή και της μπαταρίας ( παρέχεται με ή χωρίς τη μπαταρία )
Ακουστικά TIMH 95 EΥΡΩ

Με υποδοχή Neutrik τεσσάρων επαφών

Τροφοδοσία TIMH 80 EΥΡΩ

Επιπλέον μπαταρία 12V7,2Ah
Φορτιστής TIMH 150 EΥΡΩ

Ευρύ φάσμα εισόδου AC 90-264V -AC-βύσμα(Euro/USA/UK/Australia)

PISUPER PROBE TIMH 150 EΥΡΩ

Ένας κυλινδρικός αισθητήρας που συνδέεται στην υποδοχή πηνίουγιαέρευνα και επικέντρωση. Τροφοδοτείται απευθείαςαπό το Lorenz Deepmax Z1. Πλέον μετο PI SUPER PROBE καταργούμετα pinpoint probe της αγοράς που έχουν περιορισμένο βάθος εντοπισμού! Κατάλληλο για έρευνασημείων όπου δεν υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει ένα συμβατικό / μεγάλου μεγέθους πηνίο. Ανιχνεύει νόμισμα έως 20 εκ., και μέγιστο βάθος για μεγάλα αντικείμενα 80 εκ.
Το SUPER PROBE είναι ικανό για έρευνα σε στενούς χώρους, τοίχους, ρωγμές βράχων, τρύπες, χωρίς να φαίνεται και επικεντρώνει το μεταλλικό στόχο άμεσα! Ερευνά σε πηγάδια με νερό, λίμνες, ποτάμια και στη θάλασσα, καθώς είναι πλήρως αδιάβροχο, χρησιμοποιήστε το σε οποιοδήποτε μέρος όπου το «τελάρο» και οι «δίσκοι» σας δεν χωρούν.Το PI SUPER PROBE έχει διακριτικό σχήμα και μικρό μέγεθος, ώστε να μεταφέρεται στο μπουφάν και να ερευνά χωρίς να γίνεται αντιληπτό από άλλα άτομα. Δείτε το βίντεο παρουσίασης του PISUPER PROBE εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=2fVu0LTeS_E

ICON DATA καταγραφέας δεδομένων 2D/3D άμεσου χρόνου TIMH 700 EΥΡΩ

Ο καταγραφέας δεδομένων ICON DATA είναι μια μικρού μεγέθους συσκευή που συνδέει το LORENZ DEEPMAX Z1 μέσω τηςυποδοχής ακουστικού,σε υπολογιστή μέ καλωδίου USB. Μετατρέπει το ηχητικό σήμα του ανιχνευτή σε εικόνα 2D/ 3D για καλύτερη ανάλυση και κατανόηση των χαρακτηριστικών μεγέθους, σχήματος και βάθους του στόχου.

Η καταγραφή γίνεται σε άμεσο χρόνο, καθώς ερευνάμε στο πεδίο η εικόναδημιουργείται βήμα–βήμα. Το λογισμικό του ICON DATA παρέχει δυνατότητα επιλογής κατεύθυνσης έρευνας, μεγέθους πλέγματος, χειροκίνητη καταγραφή για ανώμαλο έδαφος όπου σταθερός βηματισμός δεν είναι εφικτός ή αυτόματη όπου επιλέγουμε το χρόνο βηματισμού. Κατόπιν του λογισμικό μας καθοδηγεί μεφωνητικές εντολές για έναρξη, βηματισμό, στροφή και τερματισμό της καταγραφής. Ο έγχρωμος χάρτης της καταγραφής παρουσιάζεται σεγράφημα 2 ή 3 διαστάσεων, με δυνατότηταυπολογισμού βάθους,μεγέθυνσης, περιστροφής, φιλτραρίσματος, εξαγωγής σε διαφορετικά είδη αρχείων όπωςbmp,jpeg, εκτύπωσηκα. Δείτε το βίντεο παρουσίασης του ICON DATA εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=tcH7QDIzhHw
αυθεντικά αξεσουάρ για ανιχνευτές μετάλλων Lorenz από την αντιπροσωπεία Lorenz Ελλάδας

Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης

 


δωρεάν αποστολή για ανιχνευτές μετάλλων αξίας άνω των 50 €


Ανιχνευτές χρυσού γραμμή παραγγελιών και υποστήριξης
698 5600095
Ανιχνευτές μετάλλων Κυρίτσης
Λεωφόρος Αθηνών 193 Χαϊδάρι 12461,
Τηλ.: +30 210 4905398      Fax.: +30 210 4256653      Κιν.: 6977857861
Web. golddetectors.gr      E-mail. detect@otenet.gr
Πνευματικά δικαιώματα © 2012 www.golddetectors.gr
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση άνευ γραπτής αδείας
© 2012 Gold Detectors